Моуриньо: Финалът в Шампионска лига ще бъде между...

19:34
Моуриньо: Финалът в Шампионска лига ще бъде между...

Финалът в Шампионска лига ще бъде между Барселона и Ювентус. Това заяви Жозе Моуриньо, който предрече отпадане на всички английски клубове до финала. Жребият в Нион за четвъртфиналите в най-престижния европейски клубен турнир отреди Манчестър Юнайтед да се изправи срещу Барселона, а победителят от двойката да играе на полуфинал с Ливърпул или Порто.

В другите два четвъртфинала, Тотнъм и Манчестър Сити се изправят в изцяло английски сблъсък, а победителят ще играе в спор за място на финала с Аякс или Ювентус. „ Ювентус и Барселона са двата най-големи фаворита за триумф в Шампионската лига и ще достигнат до финала“, заяви португалският специалист, който бе уволнен от Манчестър Юнайтед през декември, за АФП.

„Всички говорят за евентуален сблъсък между Кристиано Роналдо и Лионел Меси, но аз предпочитам да говоря за Юве и Барселона. Винаги ще бъда футболен треньор и футболът продължава да бъде отборен спорт. Ювентус и Барселона притежават изобилие от опит, талант и по един специален играч в състава – именно те правят разликата и отборите си още по-силни“, завърши той. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация