Макгрегър обиди съпругата на Хабиб и бе наречен “насилник” от неговия мениджър

16:30
Макгрегър обиди съпругата на Хабиб и бе наречен “насилник” от неговия мениджър

Конър Макгрегър отново се забърка в голям скандал, след като си позволи да качи снимка в Туитър на съпругата на Хабиб Нурмагомедов, придружена с обиден коментар. Ирландецът използва фотос от сватбата на Хабиб и нарече съпругата му “кърпа”. Това предизвика редица негативни коментари и той изтри публикацията. Тя обаче беше набрала достатъчно популярност и предизвика реакция от щаба на дагестанеца. Али Абделазис, който е мениджър на Нурмагомедов нарече Макгрегър, “насилник” и “ку*ка”.

“Говориш глупости и се подиграваш на жената на някого заради нейната религия и вярвания. Той не осъзнава, че обижда милиард и половина мюсюлмани. Религията и семейството не, не. Ти си сбъркан Конър, да видим какво ще кажат медиите сега. Той е насилник и ку*ка”, написа в отговор на ирландеца Абделазис. Самият Хабиб все още не е коментирал постъпката на Конър, нито пък Макгрегър се опита да оправдае действията си до този момент.

Конър Макгрегър прекрати своята кариера преди дни, но според президента на UFC Дейна Уайт това е ход, чрез който просто се опитва да вземе акции от компанията. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация