Триумф за ЦСКА в Разград! Армейците изхвърлиха Лудогорец от Купата на България (видео)

21:18
Триумф за ЦСКА в Разград! Армейците изхвърлиха Лудогорец от Купата на България (видео)

ЦСКА София стана вторият полуфиналист в турнира за Купата на България, след като в равностоен четвъртфинален двубой в Разград победи Лудогорец с 1:0. Единственото попадение в мача отбеляза полузащитникът на “армейците” Рубен Пинто след далечен шут от около 25 метра в 30-та минута на мача. Станислав Манолев изчисти една центрирана топка отдясно, а португалецът овладя и стреля без колебание. Козмин Моци се наведе и това заблуди вратаря Ренан, който не успя да достигне кълбото.

Едва в последните минути на втората част станахме свидетели на две опасни ситуации пред вратите. Първо в 86-та минута резервата Евандро можеше да реши всичко в мача, след като открадна топка от Манолев. Бразлиецът обаче не улучи вратата. В последната минута от редовното време “орлите” стигнаха до най-опасната си ситуация в двубоя. Вандерсон бе изведен сам срещу Черниаускас, но късметът му изневери след изстрел в левия страничен стълб на вратата.

Срещата не бе изпълнена с много голови ситуации, но футболистите на Любослав Пенев се показаха като по-концентрираният тим, за да попаднат за втора поредна година сред най-добрите четири в турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация