Чорни търси виновните за резила в Левски

08:37
Чорни търси виновните за резила в Левски
"Мнимите трансфери на четиримата от Левски в Рубин Казан са провокация с цел загуба на сините във вечното дерби с ЦСКА", разкри Майкъл Чорни, цитиран от "Тема Спорт".

Милиардерът, който държи огромна част от акциите в българския шампион заяви, че ще направи сериозно разследване за причините, довели до позора на Левски срещу "армейците".

"Скоро истината ще излезе наяве, имам огромни възможности и ще стигна до края на историята с офертата фантом", заканил се Чорни.

"Виновниците ще си получат заслуженото. Ръководството на клуба е трябвало да подходи до внимателно, но до определена степен ги оправдавам, защото всичко се случи само ден след мача с Виляреал", допълва бизнесменът.

" ЦСКА спечели само една битка, ние пак ще сме шампиони", завърши Майкъл Чорни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
22.09.2009 12:31

Истината трябва да се разбере МАМКА МУ *evil* .Това, че стават такива необясними работи за мен ме побърква.Направо откачам.Не ме е яд че загубихме, яд ме е, че неможе да се види играта във дербито и с тези играчи.Нещо гнило има тука, ясно е едно, че каквото и да е станало ръковдстовот има 80% от вината.Ако наистина са били измамени, как може да са толко плиткоумни и малоумни да се подведат.Има и друго, може и сами да си скалъпи ли този номер, за да прибери Батков паричките.

Samoletski
22.09.2009 12:28

От леффски заявиха, че 2 дни преди мача с Лацио ще пратят някои от звездите си на проби в Барселона. Баждеков бил получил СМС от Чики Беригистайн. *lol*

Barca_fen112
22.09.2009 12:00

Давай Чорни разбери истинита и ние ще ти помогнем виновника да си получи заслуженото ,но Чорбата втори такъв късмет няма да имат и бой ще ядът много *devil*

Notlike
22.09.2009 10:40

Няма лошо. Таман ще има кой да ни помага *smile* . Вярвайте ми, никой от ЦСКА не го боли х-то какво става с "Левски". Ако ще ни помагат, още по-добре. Никой насила не ги е карал. А и са доста наивни... ама то от говедо (Баджаков) да искаш да мисли..тежка работа.

veli4ka
22.09.2009 09:03

Батков като е лаком кой им е виновен? *lol*