Аталанта мечтае за ШЛ след нулево реми на "Сан Сиро" (видео)

21:03
Аталанта мечтае за ШЛ след нулево реми на "Сан Сиро" (видео)

Отборите на Интер и Аталанта врътнаха нулево равенство на "Джузепе Меаца" в един от интересните мачовете от кръга в Серия "А". Пълни 90 минути за "нерадзурите" записа скандалният капитан на тима Мауро Икарди, който беше подкрепен на трибуните от своята муза Уанда Нара. 


Появяването на Икарди раздели тифозите - половината стадион аплодира аржентинеца и даже на едно място се появи транспарант "Добре дошъл обратно, капитане", но пък Северната трибуна го посрещна с освирквания. Такива имаше и за звездата на Олимпик Марсилия Марио Балотели, който беше дошъл да гледа мача от официалната ложа.


"Нерадзурите" преследваха победа, с която да се откъснат още повече пред градския си конкурент Милан в борбата за третото място. Все пак точката даде допълнителен аванс на "черно-сините", които вече водят с пет пункта пед "росонерите", които паднаха снощи от шампиона Ювентус. Аталанта пък се изравни с играчите на Дженаро Гатузо в битката за четвъртата позиция в калчото. 


Преди началото на мача на игрището в Милано се появиха всички популярни герои от сагата "Междузвездни войни", за което от клуба бяха информирали предварително. 

 

На игрището аплодисментите на публиката получиха Люк Скайуокър, Дарт Вейдър, Хан Соло, Чубака, принцеса Лея Органа и др.

 

Oще във втората минута главният съдия Масимилиано Ирати отмени попадение на домакините заради засада на Данило Д'Амброзио. В деветата минута Матиас Весино затрудни максимално стража на гостите Пиерлуиджи Голини, който обаче отби топката в ъглов удар.  

 

В 23-ата минута Раджа Наинголан се появи на мястото на Марсело Брозович, който получи контузия и изправи на нокти тифозите на "нерадзурите". Малко след това чисто положение проигра скандалната звезда Мауро Икарди, който пропусна сам срещу Голини. Срещата постепенно загуби от първоначалния си заряд и почивката дойде при закономерно 0:0.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация