Голмайсторът на Левски: Мечтая да играя в Интер

17:55
Голмайсторът на Левски: Мечтая да играя в Интер

Голмайсторът на Левски София Станислав Костов заяви, че мечтае да играе в Интер, но това нямало как да се случи. Нападателят се пошегува, че ще пише съобщение на италианския гранд, че е готов за трансфер, като целта е да замести Мауро Икарди. Костов говори и за предстоящия мач на Левски с Лудогорец.

"Надявам се да сме си взели поука и да се представим по-добре срещу Лудогорец. Дано да успеем да победим. Нямам представа дали ще вкарам гол. Дали ще съм аз или някой друг, не е толкова важно. Аз съм зависим от моите съотборници, тъй като просто завършвам атаките. Лудогорец ни победи преди един месец. Не знам защо срещу тях не играхме добре. Надявам се този път да зарадваме нашите привържениците. Няма да има кой знае каква разлика, че ще играем на стадион "Васил Левски".
Разликата е, че на "Георги Аспарухов" не побеждаваме, а на Националния стадион го правим."

"Честно да ви кажа не съм мислил какво ще правя през лятото. Хората ме уважават и съм щастлив на "Герена". Не искам на всяка цена трансфер в чужбина. Може би варианти са Турция или Русия, но засега не съм тръгнал никъде. Мечтая да играе в Интер, но това няма да стана. Икарди си тръгва и ще им напиша съобщение, че съм готов да отида", заяви с усмивка голмайсторът на сините.

Костов вече има 19 попадения от старта на шампионата и еднолично оглавява листата на реализаторите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация