Резервите на Барса не впечатлиха срещу Уеска (видео)

22:53
Резервите на Барса не впечатлиха срещу Уеска (видео)

Отборите на Уеска и Барселона завършиха наравно 0:0 в среща от 32-ия кръг на испанската Ла Лига. Гостите, водени от Ернесто Валверде, излязоха в експериментален състав, като почивка получиха Лионел Меси и Серхио Бускетс, наказани бяха Луис Суарес и Жерар Пике, а Иван Ракитич пропусна гостуването на новака поради заболяване.

Въпреки тези основни липси сред титулярите, каталунците бяха по-активният от двата отбора и владееха топката през 74% от времето, но така и не успяха да достигнат до успеха. От своя страна Уеска постигна важна точка по пътя към излизане от зоната на изпадащите.

Домакините се приближиха на пет точки от намиращия се над чертата тим на Валядолид след третото си поредно равенство в лигата, докато Барса увеличи аванса си на върха в Примера Дивисион на 12 точки пред основния преследвач Атлетико Мадрид.

В следващите си мачове лидерът и действащ шампион приема първо у дома Манчестър Юнайтед в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига във вторник, а в последствие е домакин на Реал Сосиедад в първенството. Уеска пък ще се опита да продължи добрата си серия при гостуването на Райо Валекано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация