Пенев: Не е задължително да решим всичко в първия мач

15:32
Пенев: Не е задължително да решим всичко в първия мач

Не е задължително да решим всичко в първия мач. Това заяви на пресконференция преди утрешния първи полуфинален двубой за Купата на България срещу Ботев Пловдив старши-треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев.

Наставникът на армейците коментира групата за гостуването в Пловдив и съперника на армейците.

"Тиаго е единственият футболист, който няма да бъде в групата за утрешния мач. Ще се опитаме да го вдигнем на крака за дербито в събота с Левски. Останалите играчи са на линия. Трябва да изиграем внимателно мача утре, не бързаме за никъде. Ботев разполага с добър състав, има лидери, техничен отбор, който разчита на домакинските мачове, така че ни очаква интересен двубой", започна Пенев.

Той заяви, че ЦСКА е концентриран само и единствено върху мача утре и коментира състоянието на стадиона в Коматево. 

"Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме както техните добри страни, така и слабите им. Ще се опитаме да наложим нашия стил на игра и да контролираме двубоя. В момента ни интересува само и единствено този мач. Относно стадиона на Ботев, там се играят официални мачове от доста време, така че отборът разполага с един добър стадион", добави старши-треньорът.

Наставникът на червените не подмина и темата за съдиите, като е уверен в успеха на тима, въпреки незавидната статистика при последните десет гостувания в Пловдив – тимът има едва една победа.

"Статистика – сигурно е така, но това не ми е приоритет. Относно съдиите, въртят се едни и същи съдии, но ние ще се борим до край. Отборът е добре подготвен. Искаме да ги изненадаме с добра и постоянна игра от началото до края", завърши Пенев.

ЦСКА гостува на Ботев утре в Коматево от 19:00 часа, а в събота приема Левски във Вечното дерби от 17:15 часа. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация