Барса няма да продава Коутиньо през лятото

15:36
Барса няма да продава Коутиньо през лятото

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обяви, че неговият клуб не планира да се разделя с полузащитника Барсна няма да продава Коутиньо през лятото през лятото.

В последните седмици в испанските и британски медии се появиха съобщения, според които Барселона е готова да продаде бразилеца, закупен от Ливърпул за 145 млн. паунда през януари 2018 г.

Като кандидат за играча бе спряган Манчестър Юнайтед и се твърдеше, че Барселона може да се опита да размени Коутиньо за Маркъс Рашфорд. В навечерието на мача между двата отбора, обаче, президентът на каталунците лично опроверга тези твърдения и потвърди, че Коутиньо ще получи още един сезон, в който трябва да заиграе на очакваното от него ниво.

"Коутиньо е отличен футболист, той е превъзходен и ще става все по-добър. Да играеш за Барса не е лесно, а от изминалия сезон той проведе тук само шест месеца. Филипе се ползва с доверието на треньора и се явява играч от глобален мащаб, възлагаме големи надежди на него. Той ще продължи да играе за Барса. Особен играч е, от каквито имаме нужда", заяви Бартомеу, цитиран от "Дейли Мейл". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация