Агентът на Зе Соареш: От Рубин никога не са искали клиента ми!

10:52
Агентът на Зе Соареш: От Рубин никога не са искали клиента ми!
Мениджърът на Зе Соарес Мирчо Димитров заяви, че е говорил лично със старши треньора на Рубин Казан Гурбан Бердиев, който му е признал, че няма никакъв интерес към неговия бразилски футболист, съобщава "Дарик".

Това на практика означава, че версията с евентуална измама, която е била скалъпена на „сините”, става все по-вероятна.

„Нищо нередно не виждам. Не мога да коментирам нещо, с което не съм запознат. За мен беше удоволствие, когато разбрах, че четирима ще играят в Рубин. Зимата Рубин наблюдаваха Жоазиньо и почти бяхме стигнали до трансфер. Когато разбрах новината аз останах приятно изненадан. Не мога да коментирам, дали може да се отвори пазара, защото това са сложни ситуации, които не мога да коментирам”, заяви Димитров пред "Ринг".

„След тази цялата история се обадих на треньора Гурбан Бердиев и изпълнителния директор и те ми казаха, че не са имали интерес към Зе Соарес и това нещо го знам само аз, защото се обадих по телефона и не съм го коментирал с никой. За това мога да ви гарантирам, към Зе Соарес не са имали интерес”.

„Това нещо съм го питал, след като футболистите са се върнали в събота. Повече нищо не знам. Аз научих от медиите за това нещо и бях много удовлетворен, че ще има още четирима футболисти в Русия. Аз исках да вкарам зимата Жоазиньо в Рубин, а изведнъж се появяват четирима, разбира се, че това е целта на всеки мениджър”, допълни мениджърът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

qzonka
22.09.2009 13:14

Добре че 1948 в отвратителния комунизъм ви създадоха жалкото отборче ЦСКА, тези четири безсмислени букви, поне си сменете името, защото този жалък отбор трябваше да бъде закрит в края на 1989 г. Жал ми е за всички чорбари.

Samoletski
22.09.2009 12:27

От леффски заявиха, че 2 дни преди мача с Лацио ще пратят някои от звездите си на проби в Барселона. Баждеков бил получил СМС от Чики Беригистайн. *lol*