Евертън помля Ман Юнайтед на "Гудисън Парк" (видео)

19:16
Евертън помля Ман Юнайтед на "Гудисън Парк" (видео)

Евертън разгроми Манчестър Юнайтед с 4:0 в двубой от 35-и кръг на Премиършип, който се игра на стадион “Гудисън Парк” в Ливърпул.

Евертън изигра много силно първо полувреме и заслужено се оттегли на почивката с преднина от два гола. Ричарлисон откри резултата в 13-ата минута, а в 28-ата Гилфи Сигурдсон с далечен изстрел не даде шансове на вратаря на гостите Давид де Хеа. Футболистите на Манчестър Юнайтед на практика не отправиха нито един точен удар в очертанията на противниковата врата през първите 45 минути.

Второто полувреме също започна отлично за „карамелите“ и те увеличиха преднината си в 56-ата минута с удар от въздуха извън наказателното поле на Лука Дин. Последният гол в мрежата на Юнайтед бе отбелязан от Тио Уолкът в 64-ата минута. Четири минути преди края гостите най-накрая отправиха първия си точен удар в рамките на вратата на Евертън, а това бе и единственото запомнящо се събитие в заключителната част от мача. Евертън спечели четвърти двубой от последните си пет, докато Юнайтед претърпя шесто поражение в последните си осем мача във всички турнири. Манчестър Юнайтед остава на шесто място в подреждането с 64 точки, а Евертън е на седмо с 49. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация