Солскяер се извини за тежката загуба

20:41
Солскяер се извини за тежката загуба

Мениджърът Оле Гунар Солскяер се извини на феновете на Манчестър Юнайтед за катастрофалната загуба с 0:4 срещу Евертън в мач от 35-ия кръг на английското футболно първенство. Той добави, че неговият тим трябва да спечели всичките си мачове до края на сезона, ако иска да играе в Шампионската лига и през следващия сезон. Юнайтед загуби пето поредно гостуване във всички турнири, което не се е случвало от 1981-а година.

"Далеч сме от това, което искаме да бъдем и трябва да се съвземем. Може би няма да се случи за един ден, но ще се случи със сигурност. Знаем колко трудно ще бъде и колко работа трябва да свършим. Ще го направим заедно, като отбор. Длъжни сме, защото играта ни не е достатъчно добра", заяви норвежецът.

"Всичко се развиваше лошо още от първия съдийски сигнал. Искам да се извиня на феновете. Днес те са единствените, които носят емблемата на Юнайтед с гордо вдигнати глави. Не мога да го кажа за нас. Евертън беше по-добър във всичко, а ние имаме много работа. Сам по себе си талантът никога не е бил достатъчен", добави той.

"Грешим с топката и това не може да се скрие. Трябва да коригираме грешките и да подобрим представянето. Днешното представяне не беше достойно за клуб като Манчестър Юнайтед. Извиняваме се на феновете и им дължим реванш, а сряда е перфектният случай за това (срещу Манчестър Сити)", продължи мениджърът на Юнайтед.

"Трябва да спечелим всичките четири мача до края на сезона и тогава може би ще имаме шанс (за челната четворка). Това е трудна задача, но можем да го направим. Не може само да говорим за това, трябва да го направим", завърши Солскяер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация