Вече е ясно: Левски стана жертва на хазартната мафия

13:52
Вече е ясно: Левски стана жертва на хазартната мафия
Отборът на Левски стана жертва на международната хазартна мафия, след като от клуба са били измамени за трансфера на Живко Миланов, Зе Соареш, Дарко Тасевски и Юсеф Рабех в руския шампион Рубин Казан.

"Представители" на Рубин от дълго време държали връзка със собственика на тима господин Батков и го подготвяли за измамата. Двама души, които се обявили за футболен агент и човек от Рубин се срещнали с президента на "сините", а в офисите на Левски се получава факс с оферта за карето, който в крайна сметка се оказва, че е фалшив. Двамата, които се срещат с господин Батков, му цитират имена, дават му и телефони. Докато отборът и цялата администрация на "сините" се намират във Виляреал за мача от "Лига Европа", атаките към Левски продължават. Започва се обмен на информация, дават се имена на поставени лица в Москва. Ръководството преценява да се изпратят играчите и финансовия директор Костадин Баждеков в Москва, които отново са посрещнати от човек, който се представя за служител на руския шампион.

В неделя собственикът Батков се усъмнява в цялата измама и звъни на дадения телефон, който в последствие се оказва, че изобщо не е на президента на Рубин. Оказва се, че адвокат Батков е бил подведен и клубът става жертва на хазартната мафия.

В същото време, в един от най-големите азиатски букмейкърски къщи "SBОbet", коефициентът за победа на ЦСКА в дербито срещу Левски е бил 1.96 между 13:00 и 15:10 часа, след което рязко пада на 1.67. Според специалистите, това означава, че са заложени огромни суми за победа на ЦСКА. Така офертата за четирима от най-добрите играчи на "сините" е била създадена фалшиво и така Левски да бъдат отслабени в мача с вечния съперник, а заложилият или заложилите за ЦСКА да спечелят много пари.

Очаква се от "синия" клуб ще сезират българските органи на реда и ще се иска съдействието на Интерпол, за да се разбере виновника или виновниците за цялата измамна схема.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gratisi
23.09.2009 20:48

Преди известно време Насо Педерасо правеше тия номера със залаганията в различни букмейкърски сайтове.Сега пак подозирам,че е вътрешна работа.Не може тоя изпечен хитър адвокат да излезе накрая абсолютен баламурник и да го изпързалят така.

deepred
23.09.2009 20:12

*lol*
"Да се смеем ли, да плачем ли?", чудят се руснаците и уточняват, че странната вест - четирима играчи на български клуб са пред "трансфера на века" и заради него пропускат най-важния мач на тима си, е факт.

"Откъде накъде участникът в Шампионската лига Рубин ще иска четирима футболисти, загубили в квалификациите от Дебрецен? На всичко отгоре при затворен трансферен прозорец", питат колегите от руската медия. След това пък съвсем искрено се питат, кой ли от четиримата има място в състава на Рубин.

Руската медия лансира и две версии за случилото се с играчите на шампиона Левски:

Първата е, че Левски е станал жертва на азиатски букмейкър. Недоказуема! Досега няма случай, който да е разкрил подобни далавери на източните заложни къщи.

Втората - зловещ номер от страна на ЦСКА. Криминална, сложна, рискована. Но, когато си сигурен, че ще се намерят глупаци, които да повярват, защо да не се "пошегуваш"?" пита руският сайт.

bobifootball
23.09.2009 12:53

Колкото по бързо се осъзнае истината за състоянието на Левски толкова по-бързо клуба ще излезе от кризата.Нещата не са чак толкова заплетени и според мен няма никакви междинародни мошенници.Много е просто, трансверния прозорец е затворен, следващия се отваря след 3 месеца и въпреки тези ОЧЕВАДНИ факти/практически е невъзможно да се осъществяват всякакви трансфери в цяла Европа/, г-н Батков праща четирима от най-добрите ви играчи в трета глуха и то не кога да е ами в деня на дербито с нас.Е от това по-голям мошенник има ли?А след това от ръководството започват да реват като бели мечки - измамиха ни, в същия глас започва усилено да им припява и Чорни което пък съвсем ясно показа състава на мошенническата групировка готвеща унищожаването на един голям български клуб. ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ЦСКА ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТВЪРДО ДА ЗАСТАНЕМ СРЕЩУ ЯВЛЕНИЯТА ТОМОВ И БАТКОВ - ТЕ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ ФУТБОЛА

deepred
23.09.2009 12:41

*lol* Бомбардират канцелариите на "Герена"... с факсове! Олимпия Любляна, Ааалст, Беверен и Антверп на опашка за футболисти на Левски

deepred
23.09.2009 12:17

Прясна клюкина от партенка.ком:"Барса и Челси в люта битка за подписите на карето АСА от Левски" *lol*

fishky
23.09.2009 11:33

Батков на тая снимка как се смее, че е прецакал левскарите и Гонзо *smile* Някой отбор да иска да купи 4ма левскари наведнъж звучи смешно и то отбор от ранга на Рубин. Аз като чух новината ми стана смешно. Жалко за феновете пак им се подиграха.

ultrablue1914
22.09.2009 23:34

Цялата тази история с тотомафията ми се струва доста,ама наистина доста съмнителнаи поразяващо напомня на фантасмагорийте на Томов за всеобщ заговор!Според мен мустакатия си е направил игричките и сега се чуди как да се измъкне! А дори и да е така както го казват,щом може да го вържат така,значи не става за президент на Левски и трябва да си поеме отговорността и да си подаде оставката

Dido_Man_U
22.09.2009 22:28

А бе кво спорите Азиатската тотомафия стои зад това нали го казаха по новините *joking* *sick* *lol* *lol*

robinzon69
22.09.2009 21:34

Еми май да не сме само едни пишещти по форумите трябва да имаме явна власт ,като значи че и ние не трябва да даваме по някой лев за любимия ни отбор.За да има футбол или по-точно наслада от тази игра трябва по-някакъв начин да ги подкрепяме.Било то и с пари ,но да е явно и прозрачно както е в Европа.Учудвам се защо като някой собственик на клуб не може да го издържа не продава акций от него на пазара.Или да го обяви за продажба.Единствената причина е че в България/според мен/собствениците на клубове взимат клубовете за да печеят от тях,изключвам Литекс и Локо -София.Е няма как да стане,първо трябва да инвестираш и тогава слад 10-15 години да има някаква печалба от това.Левски и ЦСКА могат да изкарат доста пари и даже от феновете ,но трябва да има добронамерени хора и да са за футбола.Хора който да ни взимат да печелят ,не ни трябват.Феновете според мен винаги ще помогнем,но как да помагаш на сашо-апашо и баткоф.Как да има футбол като на конгреса нямаше друга кандидатура освен Михаилов.Е няма начин.Трябва да се разбере ФУТБОЛА Е ЗА РАДОСТ НА ХОРАТА и после за печалба.Загуби се футбола като забавление.

donatelo
22.09.2009 21:05

Зада няма по-вече такова "нещо"като :Батков,Томов и Селския в Българския футбол,явно всички фенове трябва дасе обединим и да излезем с искане за промяна на някой закони,както за спорта ,така иза държавата!Неможе чичковци с незнайни доходи дасе подиграват с милионите фенове,ида използват отборите за "перачница".

MeToDueB
22.09.2009 20:53

честно казано .. мафия има. така прецакаха и ЦСКА с лиценза .. уефа въобще не се е интересувала и не е знаела за случая с парите .. всеки отбор дължи, че и много повече .. но им дават отсрочка, а на ЦСКА не пожелаха .. тогава прецакаха ЦСКА, сега прецакаха Левски .. боли наистина. И нас ни болеше, когато имахме страхотен отбор : Петре, Димитров, Ней, Тунчев и др .. сега и Левски страда .. кофти е наистина

donatelo
22.09.2009 20:49

robinzon69 ,за незнам кой път чета твоето изказване!И колкото по-вече го чета ,толкова по силно разбирам,чеси абсолютно прав.Тази мафия трябва веднъж-завинаги да бъде изкоренена,и дане бъде допускана повече до ръководни постове където и да било.

donatelo
22.09.2009 20:43

ultrared48 ,във Вашето гето има ли училище?Защото като ти гледам правописа пишеш по-лошо и от" хора" от гетата и циганета-наркомани *sick*

ultrared48
22.09.2009 20:38

каква мафия,бе,говеда жалки?няма буки,което да приеме залог от милиони,и то за мач от наште географски ширини,писна ми от идиотии вече,само хора,които си нямат понятие от залози,може да бьлват такива велики мисли.на всички омрьзнахте вече,дори не сте и смешни.просто сте тьпи,"хора" от гетата и циганета-наркомани,какво друго очанвате да ви се случи?!

robinzon69
22.09.2009 20:38

Не се смеем на Левски ,не забрявайте какво направи батков на ЦСКА.Не без намесата на ония олигофрен томов и перуканчо.Ние май се отървахме от нашата измет/дано да е така/,но и вие трябва да си оправите вашите бакий не търсете под вола теле.

donatelo
22.09.2009 20:33

Това прецакване просто няма как да стане,приятели!Мача е продаден на ниво Батков-ТИТАН.Всички много добре знаят,че трансферният пазар в Русия е затворил на 31.08и сега просто дойде времето Бай Ганьо да върне жеста.Ного направи по най-отвратителния начин,за такива предатели като него , Митю Селския и Томов трябва ЛИНЧ.Това е!

Gundito9
22.09.2009 20:26

Не се смейте бе чорбари прости,това може да се случи на всеки един отбор в България и ако продължават тея измами нашето първенство ще фтъва се повече и повече и тогава ще ни се смее цял свят,а евротурнирите ще ги гледаме само по телевизията.Така че никак не е смешна тая история.А това че Батков се е хварлил към парите като кокошка на надробен хляб това е самата истина.

MeToDueB
22.09.2009 20:17

3 загуби за седмица не е случайно .. очакваше се. Сега и оправдания .. оня не играл, третия го боляло крачето .. няма смисъл. Както загубиха синкавите срещу Локо и Вилерял, така щеше да стане и срещу отбора, който не е допуснал гол в България и играе на ниво и в Европа - ЦСКА.

Cris_7
22.09.2009 20:06

Батков и Баждеков са най-големите шарани! *joking* *lol*

robinzon69
22.09.2009 19:21

Ей фенове на Левски айде да помислем малко а.Всеки играч си има мениджър нали така.Е как тогава става трансфер без да знае мениджъра му.Няма начин.Според мен си е игра на батков.Или е заложил в полза на ЦСКА или е знаел че Левски ще падне и после да си има оправдание че некой го е прецакал.А той си чиста водичка ненапита.Без емоции,помислете.Как ще идеш да правиш трансфер без да се свържеш с клуба който купува .Без да се свържеш с мениджъра на футболиста.Според мен и футболистите и мениджърите са знаели за тази врътка за която са им били обещани некакви пари.Та те там не са престояли и 1 час и веднага са фанали самолета за България.Представете си че някой ви прецака с нещо ,
и какво веднага ще си тръгнете без да се интересувате какво е станало.Айде стига де .Не знам дали тоя батков ще бяга от Левски но Чорни със сигурност ще го изгони,не само че ще го изгони но и ще му опне мустака до ушите.Той и това си заслужава.Едно само ми е чудно защо и Левски и ЦСКА не станат 51-процента собственост на феновете.В Европа има доста отбори който са собственост на феновете а БГ няма нито един.Левскари не се връзвайте на приказките на баждеков,бактов и тем подобни.

Berrba
22.09.2009 18:54

Ех фенове на ( ЛЕВСКИ( направо се подиграха с вас,но с тез бомбички не сте наред? Успех на евро мачовете *devil* *thumb_up*

masterpeace
22.09.2009 18:51

''Чорбата късметлии'' *joking* Нима ''чорбата'' игра с Киево за влизане в Ш.л. когато Италия следваше да бъде представена от Фиорентина и наказаха Юве ? Нима ''чорбата'' изтегли БАТЕ Борисов, Тампере и Дебрецен за влизане в Ш.л ? Ако беше ''чорбата'', щеше да се падне я Пуул, я Арсенал, ама не, т'ва са говедата дето вечно нямат късмет *sick*

rusnacheto
22.09.2009 18:15

айде пак едно и също ... а срещу Локомотив като играха всичките ви ЗВЕЗДИ как напълнихте гащите а ? с тях без тях сеедно лоозърс *stop*

flipicha
22.09.2009 18:07

А бе дали не е по-уместно да се каже : "Левски стана жертва на чудесната игра на ЦСКА"

breezer_fan
22.09.2009 18:02

Само така може да ни бият прасетата ,като не ни играят 5 основни футболиста...Кофти ,че мафията прееба точно нас , а не тях например , но чорбата са си късметлий попринцип и този път им се размина.На пролет ще си вземем реванша .Лесно е да ни победите без Бардон, Тасевски, Зе , Миланов и Рабех.червени БОКЛУЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!

Trudovak1703
22.09.2009 18:01

чудат се левскарите как да си оправдаят загубата, важното някой друг да им е виновен, а не си търсят грешките при тях
Да е жив и здрав Бай Ганьо *smile*

Vylkov
22.09.2009 17:56

7 e добро число- на чорбата у га.о *joking*

masterpeace
22.09.2009 17:48

Ей тоз пусти български манталитет : не е важно аз да съм добре, а на Вуте да му е зле ... Няма значение че Левски сега бил зле, нали и ЦСКА ще сполети същото *joking* После защо сме били утайката на Европа

profesorat_
22.09.2009 17:39

От леффски заявиха, че 2 дни преди мача с Лацио ще пратят някои от звездите си на проби в Барселона. Баждеков бил получил СМС от Чики Беригистайн. *wink* Може ли да са толкова прости *sick*

lubo_krika
22.09.2009 17:11

Какви интерполи,какви 5 лева бе хора?Главният виновник за всичко седи вляво на снимката,нагушил се с една огромна сума пари и сега търси да обвини някого,защото няма доблестта да си признае,че сам го е направил.Наистина вече взе народа за мезе.

levski_s0fia
22.09.2009 17:06

смейте се цесекари смейте се .. но това като се случи и при вас и ние ще се смеем .. *sick* все пак не ние тръгнахме да зимаме човек който се представя за професионален футболист а всъщност .. не е.

titi1313
22.09.2009 16:24

А защо да не е заложил сумата Багков?
Защо само се жалват?
Защо след несполучлив сезон, със същите леваци, левски излиза пак?
БАТКОВ, ТИ ДА НЕ НИ МИСЛИШ ЗА ТЪПАЦИ? В клуба си от колко години, че да не си в час с подочни издънки?

ВЗЕМИ И СТЕГНИ ЛЕВСКИ, ПОНЕ ЗА ЗАПАДНА Б ГРУПА ДА ИМАТЕ ДОСТОЕН ОТБОР, инъче ще се повтори същата история и там!

rusnacheto
22.09.2009 16:21

тея "четиримата" като ги имаше срещу Локо-то какво стана ве ? няма как да се оправдаете слабаци

BeSeTzT
22.09.2009 16:09

абе те кво толкоз търсат като вече е станало.. кво ша напраат ако е тая мафия.. ша лапат ,както гуци вика, мухи

drummer
22.09.2009 15:55

Ха-ха-ха, приятна работа на разследващите органи,и много "успехи" в борбата ви срещу отборите от, .....втората половина на таблицата...?! Защото много ще ни ....липсвате!!! *lol*

uzbeka54
22.09.2009 15:55

Това е доста фрапиращо.Някой праща писмо и хората веднага тръгват .............Ръководството на Левски е виновно (така аз мисля).

Gucci_Mane
22.09.2009 15:37

Ей палячовци какво виждате вие бе какво ?! Вие червените говеда живеете за да мразите Левски само Левски ви е в устата.Осъзнайте се малко ние сините милеем за самия отбор без значение какво е състоянието му. А вие Евробоеца плъхове от класа сте.Точно след 3,4 седмици селските ви момченца от сливен и ботев ще издъхнат на напрежението и ще ядете пишки от рома,базел и в А група ще лапате мухи.Евробоец какъв евробоец та вие резервите на фулъм неможахте да биете ве.Динамо бихте и се помислихте за големи Динамо са най удобния съперник в Русия в момента.Ще излезем от тази криза и пак накрая ще сме шампиони *wink*

luki
22.09.2009 15:27

Да сигурно а може би е съботаж на Наско за да се върне или може би наи после има макло справедливост и за вас както го заслужавате . А сега да помислим кои от изброените играчи заслужава да играе в шампиона на Русия кои алкохолика ли ,зетя,вечната македонска надежда или бразилския лилипут а скъпи левскари да помислим
*smile*

UltraBlueHool
22.09.2009 15:25

Дано това което пише не е истина , защото чорбата претендират че са много добър отбор , а се радват като бият дубъла ни.

Geo100
22.09.2009 15:11

А всъщност може би и Станишев има пръст

Geo100
22.09.2009 15:09

Тук се вижда дългата ръка на Александър Томов *smile*

dunavec__
22.09.2009 15:02

Сега Батков ще обвини Цска за всичко и ще иска да бъдат осъдени и може би изхвърлени от Уефа! *joking*
Да не забравяме, че 2008г. аферата лицензгейт...също има подозрения, че Батков е информирал Платини за проблемите на Цска за да ги изхвърлят от Европа.

dracula_88
22.09.2009 14:58

Жертва на собствената си алчност и липса на сиво вещество станаха някои хора.

VeneSotirov
22.09.2009 14:57

Торес тия информации на друг ги показвай!! Значи ако Рубин не искат да изкарват пари от вас, значи просто искат да ви преебат и да загубите така ли??? Просто им скимнало че искат да загубели Левски, не видиш ли, и решили да ви скроят номер.Или ще кажете че Рубин са хора на ЦСКА под прикритие, а???ХХАХУАУАХУА за пореден път си търсите оправдание, само че тоя път можете да питате ''г-н адвокат Тодор Батков'' къде са ходили тия четиримата, а не да вкарвате ЦСКА в интриги отново!

okocha
22.09.2009 14:55

keysa , тъпако (за пръв път си позволявам да убиждам в този сайт) , може ли да си толкова наивен. Защо да си измисляли сериалчета ми кажи ? Каква им е файдата. Маналата година , когато бяхме по-слаби от вас ви бихме на АРМИЯТА. Сега ли нямаше да го направим. Отвори си очите и погледни реално. Мислиш ли , че сините ги е страх от вас и затова правят тези сцена само и само срамът да е по-малък замисле се малко , лапе наивно !

keysa
22.09.2009 14:46

дрън-дрън,излезте бе сини тъпанари и признайте пред феновете си че нищо не става от вас,не си измисляйте разни сериалчета...колко малоумни трябва да сме ,за да се вържем на тия истории за мафии и т.н.

torres_228
22.09.2009 14:46

"В същото време, в един от най-големите азиатски букмейкърски къщи "SBОbet", коефициентът за победа на ЦСКА в дербито срещу Левски е бил 1.96 между 13:00 и 15:10 часа, след което рязко пада на 1.67. Според специалистите, това означава, че са заложени огромни суми за победа на ЦСКА." .. От кога Русия се преименува на АЗИЯ бе ??

torres_228
22.09.2009 14:45

Кой е казал ,че ТЕ ЩЕ СИ ИЗКАРВАТ ПАРИ С НАС БЕ ??? Не четеш ли ,напълно възможно е някои си прости селяни от някъде си ,да се представят като агенти и толкова ... Въпроса е,че т'ва става много рядко и Батков не се е подсигурил като се обади на Рубин ... КОЙ Е КАЗАЛ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ВИНОВНИ И ЧЕ ТЕ ИСКАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ НАС... В статията става дума за друга ,ама и ти си един главур и изобщо не четеш...

angelfena1
22.09.2009 14:31

VeneSotirov много компитетенси бил бе батка а вълци пасал лиси тия игри са доста далече от всички нас и само си чешите езиците *sick* *wink*

exiter23
22.09.2009 14:30

Каквото и да става мача го загубихме това си е факт. Дори тази информация да е вярна не ни оправдава за слабата игра. Сега трябва да гледаме напред към изключителното важните две домакинства, които ни предстоят срещу Черноморец и срещу Лацио. Само Левски!

VeneSotirov
22.09.2009 14:17

Имам предвид че Батков ви е продал на БЪЛГАРСКОТО черно тото, а не на руското.

VeneSotirov
22.09.2009 14:10

Какво ще излезе наяве бе глупак, и ти си поредния смешник който вярва че някой друг му е виновен, и не иска да види че ръководството ви си прави ташак с вас.Като сте жертва на хазартна мафия, я ми кажи в кой сайт по-точно са заложени милионите за да загуби Левски бе, цървул.Знаеш ли кога Рубин ще искат да правят мафия за д аспечелят от ЦСКА? Руската мафия играе с милиони и там си имат Химки и Кубан за да си въртят черното ТОТО, най-малко им трябват вашите сини задници за да печелят.Батков пак ви е продал на черно тото, ОЛИГОФРЕНИ ТАКИВА.

torres_228
22.09.2009 14:07

От майкати нищо не става ,смешник !! Вземи си замълчи като си знаеш едно и също ... Много сте интересни бе, как самите ние ще си направим такава простотия. Нали ще обжалваме ,ще има разследвания ,тъпаци.. Всичко ще излезе на яве, бахти простия народ!

VeneSotirov
22.09.2009 14:05

Станали жертва те ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, СТАНАЛИ СТЕ ЖЕРТВА НА АЛЧНОСТТА И ПРОСТОТИЯТА НА БАЙ ГАНЬО И ГОНОЗ-ПЕДЕРАСА, ТОВА Е ИСТИНАТАН, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС!!!!!!

gutito1964
22.09.2009 14:04

това са пълни глупости или ръководството на на левски е наистина много тъпо ката е дошъл тоя факс са имали и време и възможмост да проверят да ли е истина

pafata
22.09.2009 14:00

По-скоро е жертва на слабоумие...