Медведев отстрани Рамос-Виньолас в три сета, Фонини се отказа

16:40
Медведев отстрани Рамос-Виньолас в три сета, Фонини се отказа

Поставеният под №7 Даниил Медведев победи Алберт Рамос-Виньолас в три сета и влезе в трети кръг на турнира на клей в Барселона. Руснакът се наложи над испанеца с 6-3, 2-6, 6-1 за един час и 52 минути.

Медведев реализира пет пробива, а опонентът му два по-малко. За място в 1/4 финалите Медведев ще спори с американеца Макензи Макдоналд, който надделя над Жил Симон от Франция с 6-3, 6-2.

Междувременно стана ясно, че Фабио Фонини се отказва от участие в надпреварата в каталунската столица. Италианецът трябваше да играе с испанеца Никола Кун, но след отказа му неговото място заема “щастливият губещ” от квалификациите Роберто Карбайес. Миналата седмица Фонини триумфира с титлата на турнира в Монте Карло. Действащ шампион в Барселона е Рафаел Надал, който по-късно днес играе с аржентинеца Леонардо Майер. След този мач на централния корт ще излезе Григор Димитров срещу Фернандо Вердаско. Ако успее да отстрани испанския ветеран, Гришо ще играе в следващия етап с чилиеца Николас Жари, който изхвърли от надпреварата втория поставен Александър Зверев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация