Интер пуска Икарди в ПСЖ за 70 млн. евро

16:52
Интер пуска Икарди в ПСЖ за 70 млн. евро

Голмайсторът на Интер Мауро Икарди е трансферна цел №1 на Пари Сен Жермен за летния трансферен прозорец, пише "Гадзета дело спорт". В лицето на Икарди ръководството на парижани вижда заместник на 32-годишния уругваец Единсон Кавани. Преговорите за Мауро все още не са стартирали, но според информацията ПСЖ е фаворит за подписа на аржентинеца. Очаква се Интер да пусне 26-годишния нападател срещу сума в рамките на 70-80 милиона евро.

Икарди влезе в конфликт с клубната управа и загуби статута си на титуляр, поради което трансферната му цена (110 млн. евро) падна. Интерес към него има и от Ювентус, но вероятността да се премести на север в Торино е нищожна. Атлетико Мадлид също следи ситуацията около разжалвания капитан на нерадзурите. Бойкотът на Мауро заради отнетата лента, а след това и симулирането на контузия настроиха срещу него огромна част от крайните тифози на Интер. От Курва Норд дори пуснаха две декларации по този повод, призовавайки клубното ръководство да продаде Икарди възможно най-скоро. По време на последния мач срещу Рома (1:1) на "Джузепе Меаца" се стигна до куриозната ситуация едни привърженици на нерадзурите да скачат на други само защото са ръкопляскали на Мауро. Съпругата на нападателя и негов мениджър - Уанда Нара, която за четвърти път получи "Златен тапир" на хумористичното предаване Striscia la notizia (българският му вариант е "Господари на ефира"), побърза да отрече възможния трансфер в ПСЖ

"В Милано сме, цялото семейство сме интеристи, а децата са записани тук на училище. Оставаме на 100 процента, сигурна съм", заяви 32-годишната шоугърла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация