Зидан: Ла Лига ще ни е приоритет през следващия сезон

20:18
Зидан: Ла Лига ще ни е приоритет през следващия сезон

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че представянето в Ла Лига ще бъде приоритетът на Кралския клуб през следващия сезон, въпреки че французинът се прочу с това, че спечели три пъти поред Шампионската лига с мадридчани.

През този сезон Реал се представи разочароващо в първенството и вече загуби и теоретични шансове да стане шампион, цели пет кръг преди края на сезона. “През следващата година Ла Лига ще е приоритет номер едно за нас. Това е най-дългият турнир, който няма как да пропуснеш, и ще вкарам това в главите на играчите. Без да омаловажавам другите турнири, първенството ще е на първо място. Ние ще се борим на всички фронтове”, коментира Зидан.

Барселона може да осигури 26-та титла в историята си още тази вечер, ако Атлетико Мадрид загуби домакинството си на Валенсия, а в противен случай могат да станат шампиони в събота срещу Леванте. 

“Ние имаме 33 титли. Барселона се представя добре, винаги признавам, когато един съперник се представя добре, но исторически ние имаме повече титли. В последно време те се представят по-добре от нас и трябва да променим това”, каза френският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация