"Веднъж Моу едва не уби Кристиано"

15:16
"Веднъж Моу едва не уби Кристиано"

Емануел Адебайор изкара едва шест месеца в Реал Мадрид, но въпреки това е станал свидетел на не една история в ерата “Жозе Моуриньо”. “Спомням си един мач, в който водехме с 3:0 на почивката, а Моуриньо беше бесен. Риташе по трибуните, беснееше пред камерите, хвърли бутилка вода… Критикува ни всички. Спомням си как веднъж едва не уби Кристиано, след като беше вкарал хеттрик. “Всички казват, че си най-добрият в света, покажи го. Играеш слабо”, упрекна го Моуриньо”, сподели тогоанецът. "Лос бланкос" спечелиха със 7:0 срещу Малага в този мач.


Адебайор сравни Жозе с Арсен Венгер, определяйки двамата като крайно различни. “Венгер е изцяло спокоен, а Моуриньо - не. Спомням си в мач с Арсенал как губехме с 1:2 на почивката и играехме слабо. Анри беше полудял. 


Венгер влезе в съблекалнята и ни помоли да се успокоим, защото сме имали 65 процента владение на топката и сме отправили 25 удара. “Това ли е важно? Ще загубим!”, разкрещя се тогава Анри. Това е голямата разлика между двамата”, каза още 35-годишният африкански нападател, който сега играе за турския Истанбул Башакшехир.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация