Клоп: Едва ли можем да играем по-добре

12:13
Клоп: Едва ли можем да играем по-добре

Едва ли можем да играем по-добре от това, което показахме на "Камп Ноу", каза мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след загубата на неговия отбор с 0:3 в първия полуфинален мач от Барселона.

В голям период от мача, особено през втората част, червените диктуваха събитията на терена с непрестанната си преса и принудиха шампиона на Испания да се брани у дома почти цяло полувреме. Въпреки това, голове във вратата на Марк-Андре тер Стеген не паднаха и английският тим ще има почти невъзможна задача във реванша след седмица.

"Футболът се играе на голове – те вкараха три, а ние нито един. Представянето ни беше много добро, супер дори. Когато играеш срещу Барселона обаче, няколко момента могат да се окажат решаващи и така и стана. Доволен съм от цялостната игра, но не и от резултата. Във футбола не получаваш оценки за добра игра, а трудни резултати. Не знам дали можем да играем по-добре от това", призна безпомощния Клоп след срещата.

Германецът също така се прехласна по втория гол в мача на Лео Меси, който фиксира крайното 3:0. Това беше попадение №600 за Бълхата с екипа на Барса от само 683 двубоя. "Първите два гола бяха хубави, но третият гол дело на Меси. Боже мой…топката беше неспасяема", заяви откровено треньорът на Ливърпул

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация