Валверде: Все още не сме не класирали

12:15
Валверде: Все още не сме не класирали

Старши-треньорът на Барселона Ернесто Валверде предупреди своя отбор, че все още нищо не е решено след вчерашната победа с 3:0 над Ливърпул в първия полуфинал от Шампионската лига на "Камп Ноу". Специалистът припомни миналогодишното отпадане на каталунците, които имаха точно три гола преднина (4:1; б.р.) срещу Рома, но на "Олимпико" бяха победени с 0:3 и отпаднаха от надпреварата. Валверде също така призна превъзходството на съперника в големи периоди от мача.

"Видяхме как Ливърпул диктува двубоите си и скоростта, която има в играта си. Не можем да забравим това и да отпътуваме за реванша с прекалената увереност, че сме си свършили работата. Сблъсъкът все още е отворен – не сме се класирали на финала", каза Валверде след двубоя.

"Винаги е хубаво, когато победиш и съперникът ти не отбележи гол, но ние страдахме в мача. Все още има 90 минути и както ние, така и те могат да вкарат. Ливърпул беше по-добър в отделни моменти и сме наясно какво ни чака в реванша. В тях виждам отбор, който може да накара всеки опонент да страда. През миналата година имахме три гола аванс и бяхме елиминирани", отбеляза треньорът на Барса.

В подобен дух се изказа направилият много силен двубой Артуро Видал: "Страдахме много, но се справихме добре. Все още има 90 минути и трябва да си свършим работата докрай. Трябва да уважаваме Ливърпул, защото те са страхотен отбор. Ще бъде още по-трудно при гостуването", сподели мнението си чилиецът. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация