Новият треньор на Левски: Клубът има нужда да помогна

14:03
Новият треньор на Левски: Клубът има нужда да помогна

Новият наставник на Левски София Георги Тодоров даде първата си пресконференция като старши-треньор на сините. Опитният специалист замени Георги Дерменджиев и ще води 26-кратните шампиони на България до края на сезона. Тодоров разясни, че ще има за цел да вдъхне спокойствие в отбора и клуба като цяло, за да може да се подготви идването на следващия наставник.

"Аз съм служител на клуба. Друг човек за един месец дали би се съгласил да дойде? Клубът има нужда да помогна, за да има спокойствието да се намери точния човек и пожелавам на следващия треньор да промени наистина Левски", каза Тодоров.

Специалистът призна, че е бил недоволен от първата тренировка начело на тима, но постепенно представянето на футболистите се е променило. Тодоров заяви, че се надява да помогне за повдигането на самочувствието на играчите.

"Аз бях доста недоволен от първата тренировка, но през седмицата играчите се стараеха и се промениха нещата. Сега вече има някакво настроение за разлика от първото занимание. Един квадрат промени настроението. Понякога нещо малко може да промени всичко. Само футболистите могат да излязат от това състояние, няма друг".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация