Ботев: Неделев е пример за лоялност и висок морал

19:51
Ботев: Неделев е пример за лоялност и висок морал

Ръководството на Ботев Пловдив е стартирало преговори с Тодор Неделев за удължаване на неговия договор. Новината обяви изпълнителният директор на канарчетата Иван Йотков. Настоящият контракт на национала е до лятото 2020 година. Сериозен интерес към него има от Турция (фенербахче и Коняспор), както и от ЦСКА.

"Започнахме разговори с Тодор Неделев за удължаване на договора му. И двете страни имаме желание това да се случи, така че очакваме новият контракт да стане факт скоро. Неведнъж Тошко е заявявал, че в България иска да играе само в Ботев. Надяваме се той да остане дълго при нас, но разбира се, в случай на оферта от чужбина, която би го направила щастлив, ние ще се съобразим с неговото желание и няма да го спираме. Всички в Ботев сме щастливи, че имаме в състава си най-добрия български футболист. Ролята на Неделев за нашия клуб е много повече от представянето му на терена. В днешните комерсиални времена, Тошко е пример за лоялност и висок морал. Той е вдъхновение за децата от нашата школа, които имат щастието да се учат от него всеки ден", заяви изпълнителният директор на Ботев Иван Йотков пред Sportal.bg.

През този сезон осмицата на пловдивчани е отбелязал рекордните за кариерата си 15 попадения - 13 в Първа лига, както и две за Купата срещу ЦСКА. Той вкара и при победата над червените за първенството в понеделник. След него обаче той не се зарадва, като се заговори, че ще продължи кариерата си на "Армията".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация