Успех във Варна доближи ЦСКА на три точки от Лудогорец (видео)

19:43
Успех във Варна доближи ЦСКА на три точки от Лудогорец (видео)

Отборът на ЦСКА София надигра като гост Черно море с 3:1 в среща от 32-ия кръг на Първа лига, играна на стадион „Тича“ във Варна. За столичани дебют на треньорския пост направи помощникът на Любослав Пенев, Добромир Митов, който бе назначен на поста след оттеглянето от длъжността на Пенев.

Митов не промени нищо в схемата на игра на „червените“, които извоюваха ценния успех най-вече чрез Тиаго Родригеш. Португалецът изигра великолепен мач, като отбеляза гол и асистира за другите два. Той откри резултата малко след изтичането на половин час игра след асистенция на Али Соу.

Едвин Джеси удвои малко след началото на втората част, но Васил Панайотов върна надеждите на домакините с гол в 66-та. Соу сложи точка на спора четвърт час преди края на мача след втората асистенция в мача на Родригеш. Така армейците се върнаха на победния път, след като загубиха в началото на седмицата от Ботев (Пд) в Коматево с 2:0.

Тимът е на три точки от лидера и действащ шампион Лудогорец, който избегна поражението при гостуването на Берое в Стара Загора след 1:1. Черно море остава шести с актив от 48 точки. В следващия кръг ЦСКА София приема у дома Лудогорец на „Българска армия” в ключов сблъсък за титлата, докато Черно море гостува на Левски на „Герена“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация