Гонзо: Не ми се говори всеки ден, стига сте ме питали

17:55
Гонзо: Не ми се говори всеки ден, стига сте ме питали
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо не пожела да коментира "трансферната сага" около четиримата играчи на "сините" на днешната тренировка на шампионите.

Гонзо бе помолен от чакащите го журналисти да каже няколко думи относно измамата с трансфера на четиримата играчи на Левски. Спортният директор отговори ядосано:

"Всеки ден ли ще говоря?".

Той бе запитан в движение как се чувстват четиримата играчи от развитието на ситуацията, а той отвърна "Питайте тях!". Репортерите му казаха, че Зе Соарес, Тасевски, Миланов и Рабех не желаят да говорят, на което Гонзо реагира: "И аз няма да говоря".

След това, Георги Иванов отиде да наблюдава срещата между дублиращите тимове на Левски и ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
23.09.2009 11:49

Е Гошко кой да говори аз ли!!!???...нали ти си силния човек в клуба сега...или чакаш мустакатия педал да ти спусне инструкций какво да говориш...започваш сериозно да олекваш братле....синята публика те обича и винаги ще го прави но ако станеш протеже на мустака....помисли си хубаво *sick*

lz1tmw
23.09.2009 10:09

Батков му дава книжчица да прочете и после Гонзо научил урока си може да говори пред журналистите. *smile*

taratora_92
22.09.2009 20:40

кога ще говорив е тъпак гламав варви си с батков!

Getcatta
22.09.2009 18:46

С Ицето Стоичков се конкурират, ама като са от едно гето...няма смисъл.....еднакво тъпи.. ритаха сигурно добре топката и само това.. възпитанието не е стока да го купиш...