Сериозни премии дават в ЦСКА при успех над Лудогорец

10:23
Сериозни премии дават в ЦСКА при успех над Лудогорец

На "Армията" явно приемат мачбола с Лудогорец като "всичко или нищо". ЦСКА София направи много грешки през пролетта, но и шампионите им върнаха жеста, като с последното равенство срещу Берое им оставиха съдбата в собствените им ръце. Затова червеното ръководство използва всички налични средства да стимулира играчите за поредния мач на сезона. Обявени са завишени и изключително сериозни премии.

При хубава победа над Лудогорец всеки от играчите и треньорите ще получи по 10 хиляди лева. Нещо повече, има вероятност премията да бъде увеличена още по преценка на собственика, ако види пълно раздаване на играчите и надиграване на противника. На футболистите са им обещани и големи парични възнаграждения при спечелване на титлата, съобщава "Меридиан мач".

Защото е напълно възможно в събота ЦСКА да победи Лудогорец с благоприятен резултат, но после да допусне грешка в някой от останалите мачове с Берое, Левски и Ботев Пловдив и отново да изпусне златните медали.

В началото на април шефовете на ЦСКА обещаха дори по 15 000 лева на играчите за победи над Лудогорец за Купата на България и първенството. Те обаче получиха само част от сумата, защото елиминираха орлите от купата, но направиха само равенство в шампионатното дерби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация