Георги Тодоров: Петър Хубчев е точният избор за Левски

12:01
Георги Тодоров: Петър Хубчев е точният избор за Левски

Временният треньор на Левски Георги Тодоров заяви, че ако информациите в медиите, че Петър Хубчев ще оглави отбора на “сините” след края на сезона отговарят на истината, то той е правилният избор.

“Аз чета, вие знаете повече. Мисля, че ако е този човек, за когото пишете, той е точният избор”, коментира Тодоров.

Той говори за неделния мач, в който Левски ще посрещне Черно море.

“Тази седмица мина по-леко, защото само победите създават спокойствието. Много съм доволен от старанието през цялата седмица, надявам се, че това ще се покаже на мача, защото е важно. В групата ще попадне Еркебулан Сейдахмет, всички други са здрави. Черно Море е един от стабилните отбори, още повече, че ще бъдат освободени психически, тъй като не играят за нищо. Имат един наистина добър треньор и поддържат едно наистина добро ниво. Ще ни бъде изключително трудно, но трябва да прекъснем тази серия от четири мача да нямаме победа на “Герена”. Трябва да подходим с много агресия, голямо желание. Притеснява ме това, че футболистите играят с известно напрежение. Ще се постарая да не е така, но това зависи изцяло и от тях и се надявам да направим един добър мач и най-важното да победим. Няма причина да има напрежение, все пак играем на “Герена”, пред нашата публика. Те трябва да покажат най-доброто и да търсят победата. И да покажат добра игра, разбира се. Публиката поддържа отбора и не ги притеснява толкова, дори и в моменти, когато не играят толкова добре и резултатът е негативен.

Наставникът коментира и ситуацията с голмайстора Станислав Костов относно реакцията му при смяната по време на мача с Ботев Пловдив. “Относно Станислав Костов, имахме разговор, мисля, че разбра за какво става въпрос. Това са недопустими неща в професионалния футбол, дори и на публиката да е направил това нещо, не е добре”.

Тодоров разкри, че личните му предпочитания са утре Лудогорец да победи ЦСКА. “За мен лично е по-добре Лудогорец да победи, защото имаме възможност да атакуваме второто място, ако победим. Ако не спечелим, не може да си правим никакви сметки”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация