Продадоха над 16 хиляди билета за финала за Купата

14:41
Продадоха над 16 хиляди билета за финала за Купата

Малко повече от 16 000 са закупените билети за финалния мач на турнира за Купата на България между Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив), който ще се играе на 15 май от 19.00 часа, обявиха организаторите от Професионалната футболна лига.


В понеделник и вторник от 11 до 19 часа ще работи и касата пред стадион "Васил Левски" /ул. "Гурко"/, както и цялата система на Eventim в страната.


Напомняме на привържениците на футбола, че двубоят Ботев Пд - Локомотив Пд е обявен за "рисков", което означава, че в деня на мача (15 май 2019 г.) няма да се провадават билети на касите на Националния стадион. Надяваме се, че всички желаещи да посетят финала ще се възползват навреме от създадена организация за разпространение на билети.


БПФЛ изказва своята благодарност за голямата съпричастност към организацията на двубоя на ръководствата на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив), Община Пловдив и Областната управа на града, СДВР и ОДМВР - Пловдив. Призоваваме привържениците на отборите към толерантно поведение в деня на мача и по време на самия финал. 

 

Нека всеки подкрепи любимия си клуб с ангажираност към историческия характер на спортното събитие за град Пловдив и турнира за Купата на България.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация