Капитанът на ЦСКА няма да играе до края на сезона

10:01
Капитанът на ЦСКА няма да играе до края на сезона

Капитанът на ЦСКА София Николай Бодуров няма да играе за отбора до края на сезона. От "Армията" обявиха, че причината за това е контузия, която мори защитника и не му позволява да тренира. Според слуховете от Борисовата градина обаче причината бранителят на де е в състава е съвсем различна. Изглежда става дума за познатата не само в България треньорска или по-точно в случая - шефска травма. В основата й е примамлива оферта за Бодуров от клуб от Казахстан. Именно тя го е накарала да не преподписва контракта си с ЦСКА, който изтича през лятото, твърди "Меридиан мач".

Бодуров е пожелал да напусне "Армията" и да завърши кариерата си в чужбина, където ще взима много повече пари. Това обаче не се харесало на шефовете, които наредили да не играе до края на сезона и да не тренира с отбора. Към днешна дата защитникът върти обиколки докато съотборниците му тренират.

В Борисовата градина се говори, че мярката срещу Бодуров може и да повлияе на решението му и да го накара да остане на "Армията". Според други информации обаче той вече има договор с казахстански отбор и със сигурност напуска. 33-годишният защитник е приел офертата, защото в новия си отбор ще получава много по-голяма заплата от сегашната. Предполага се, че новият му клуб ще бъде Ордабаси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация