"Марка": Барса уреди Де Лихт

19:26
"Марка": Барса уреди Де Лихт

Трансферът на централния бранител на Аякс Матийс де Лихт в Барселона може да се счита за сигурен, твърди "Марка". Според испанското изданието каталунците са изчистили почти всички детайли по сделката в последните няколко дни. 


Преговорите между двата клуба за трансферната цена са били най-лесната част от мисията по привличането на Де Лихт, тъй като каталунците са се съгласили бързо да платят исканите от Аякс 70 милиона евро. Причината за това е големият интерес към играча и желанието на Барселона да изпревари конкурентите. Заплатата на Де Лихт също не била повод за дълги дискусии. Според "Марка" единственият проблем е агентът на играча Мино Райола. Последният получи наказание от УЕФА за три месеца, така че не може да бъде директно замесен в трансфера. Освен това от "Камп Ноу" са в доста обтегнати отношения с Райола в последните години. Въпреки това трябва да се случи нещо изключително, за да се провали преминаването на Де Лихт в Барселона


Така каталунците ще привлекат втора ключова фигура от отбора на Аякс, който през тази година направи фурор в Шампионската лига, след като Френки де Йонг вече подписа с испанския шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
15.05.2019 10:33

Докато не го видя потвърдено, не го вярвам...

Garrincha
15.05.2019 08:12

Прекрасна новина !!! Сега, остава да намерят заместник на най-добрия опорен халф за всички времена - Бускети Марети ! Време е татьовото да излезе в заслужен дълъг отпуск !