Стоев: Ще излезем с чест от двубоя с Левски (видео)

14:14
Стоев: Ще излезем с чест от двубоя с Левски (видео)

Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди домакинския мач с Левски София от XXXIV кръг на Първа лига.

- Г-н Стоев, в какво състояние е Лудогорец ден преди мача с Левски?
- Отборът е в добро състояние. Футболистите тренират нормално. Здрави са. Това е най-важното.

- Какво очаквате от двубоя в събота?
- Труден мач ще е. В последните два двубоя Левски показва добра игра. Няма да е леко, тъй като се срещат два отбора, които искат да победят.

- Отсъствието на Вандерсон може ли да се отрази негативно върху играта на тима? 
- В Лудогорец има достатъчно футболисти, които могат да заместят адекватно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса.

- Според резултатите Левски е един от най-удобните съперници на Лудогорец този сезон – 3 мача, три победа за вашия тим?
- Ако излезем с такава нагласа към мача, ще страдаме. Очакването, че ще е лесен мач е измамно. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки двубой е различен по стойност. Играе се в различно време. В никакъв случай няма да подценим сблъсъка.

- Може ли съперникът да ви изненада с нещо?
- Отборите в България трудно ще се изненадаме, тъй като се познаваме доста добре. Вярвам, че моят отбор ще подходи отговорно към мача, за да се представим на ниво.

- Доколко решаващ за титлата ще бъде резултатът в дербито с Левски?
- Трудно ми е да прогнозирам колко решаващ ще бъде резултатът. Всеки мач до края на първенството ще е от изключително значение за нашия отбор. Сега сме фокусирани към Левски. Надявам се, че ще излезем с чест от двубоя.

- След равенството с ЦСКА София предния кръг повечето специалисти са на мнение, че Лудогорец 90 процента е шампион? 
- Нормално е да смятат така, защото имаме преднина, а до края на първенството остават малко мачове. Но според мен не е точно така. Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме шампиони. Тепърва предстои да станем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация