В Лудогорец обмислят смяната на Стойчо Стоев

10:33
В Лудогорец обмислят смяната на Стойчо Стоев

В средата на миналата седмица собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази подкрепа към треньора Стойчо Стоев. Босът обаче не пропусна да отчете сериозния спад в представянето на тима. Стори го, преди разградчани да се изправят срещу Левски (1:1). В двубоя със сините тимът за пореден път разочарова и то много сериозно.

Така серията без шампионатен успех набъбна вече на 4 мача след загубата на “Тича" и равенствата с Берое, ЦСКА София и Левски. Играта никаква я няма, а смятаната за сигурна титла може да се изплъзне в последния момент.

С такова представяне на отбора Стойчо Сотев много трудно може да запази поста си, още повече пък ако не бъдат завоювани златните медали в първенството", пише "Тема Спорт".

Едно е ясно - играта и резултатите на Лудогорец не кореспондират с големите заплати, които се плащат в Разград. И няма да е никаква изненада, ако Лудогорец започне следващото първенство с нов треньор.

Предстоящата пауза ще е изпълнена с промени. В тима ще бъде влята много свежа кръв. Новите попълнения ще бъдат поне 4. Едно вече е сигурно - конгоанският нападател Мавис Чибота. За двама от настоящия състав пък е ясно, че няма да продължат с клуба - това са бразилците Натанаел и Лукас Саша. Част от сънародниците им могат да ги последват към изхода - Ренан дос Сантос, Рафаел Форстър и др.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bogomil4o
21.05.2019 13:27

Стига им толкова поредни титли,явно са изчерпани вече,нека стане друг тая година,а?