В Италия обявиха Гуардиола за новия треньор на Юве

19:02
В Италия обявиха Гуардиола за новия треньор на Юве

В Италия се появи поредната информация, че Джосеп Гуардиола ще поеме Ювентус от лятото. Италианската журналистическа агенция (AGI) съобщава, че испанският специалист се е разбрал да подпише 4-годишен договор с “бианконерите” и ще бъде обявен като нов наставник на 4 юни.


Английските букмейкъри също вече смятат Гуардиола като фаворит за овакантения от Масимилиано Алегри пост. William Hill  дава ставка 4/6 това да се случи.


По-късно през деня обаче от Манчестър Сити за пореден път отрекоха тези информации.


“Като член на борда на директорите на Манчестър Сити, аз съм изненадан от тези измислици. Гуардиола е нашият треньор и иска да остане тук. Той не може да разбере, защо никой не чува какво казва. Това е лъжа. Немислимо е никой в клуба да не знае, че само след няколко дни той ще бъде представен като треньор на Ювентус. В тази история няма нищо вярно. Не знам още колко пъти трябва да казваме, че Гуардиола няма да напуска Манчестър Сити. Такъв проблем въобще не съществува”, обяви членът на борда на директорите на Сити Алберто Галаси.


Той обаче призна, че е имал разговор с вице-президента на Юве Павел Недвед.


“Познаваме се отдавна и доста се посмяхме. Ювентус е клуб, който няма нужда да бъде защитаван. И двамата си казахме, че тази история вече става смешна. Съжалявам за феновете на Юве, но те трябва да си потърсят друг треньор”, категоричен е Галаси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари