Конте взима двама от Висшата лига в Интер

14:08
Конте взима двама от Висшата лига в Интер

Назначението на Антонио Конте в Интер може да се счита за сигурно. Въпрос на дни е "нерадзурите" да обявят официално назначението на бившия мениджър на Челси, който ще замени на поста Лучано Спалети. Според "Скай спортс" Конте вече е определил първите си две трансферни цели в Интер. Това са нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку и Виктор Моузес, който в момента играе под наем във Фенербахче. 


Белгиецът през този сезон отбеляза 15 гола за Манчестър Юнайтед, но не успя да се разпише в последните осем мача. Освен това Лукаку не се вписва в концепцията на Оле Гунар Солскяер, който предпочита да използва по-повратливия Маркъс Рашфорд в ролята на централен нападател. Самият Лукаку през миналия месец заяви, че за него би било сбъдната мечта да играе в Серия А. 


Моузес бе една от ключовите фигури на Челси по времето на Антонио Конте. Тогава италианецът го преквалифицира в десен уинг-бек, което пасна изключително добре на качествата на Моузес. След назначението на Сари обаче нигериецът изгуби титулярното си място и бе пратен под наем във Фенербахче.  Срокът на контракта обаче е до края на следващия сезон, така че се налага Интер да преговаря не само с Челси, но и с турския клуб, за да може да договори Моузес. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация