Юнайтед надцаква Барса за Де Лихт

12:07
Юнайтед надцаква Барса за Де Лихт

Манчестър Юнайед възобнови интереса си към защиника на Аякс Матайс де Лихт. Доскро се смяташе, че холандецът е сигурно попълнение на Барселона, но в последните дни все по-вероятно изглежда трансферът да се провали, тъй като двете страни не могат да се разберат за финансовите параметри на договора помежду си.


Сега от “Олд Трафорд” са решени да отмъкнат младока под носа на каталунците. “Червените дяволи” са отправили оферта към играча на стойност 14 милиона евро на сезон. Това е второ предложение от страна на англичаните, след като първото им бе отхвърлено. Очаква се то да бъде и последно, като може да се приеме и за ултиматум към холандеца, който трябва да реши дали е склонен да играе за Манчестър Юнайтед или “Червените дяволи” да се насочат към други варианти за подсилване на защитата.


Юнайтед не е единственият клуб, който има интерес към Де Лихт. 19-годишният холандец е желан и от Ювентус и Пари Сен Жермен. Към момента обаче все още се смята, че Барселона си остава фаворит за подписа му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация