Георги Тодоров: Надявам се да няма продължения и дузпи

15:08
Георги Тодоров: Надявам се да няма продължения и дузпи

Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че очаква тежък мач в баража с Етър за Лига Европа. Това е последна битка от кампанията и за двата тима, като на “Герена” ще се реши последният роден участник в евротурнирите.

“Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки травми, дано всичко е наред за утре. До вчера Тиам не тренираше, но от днес ще е в строя и мисля, че няма да има проблем за утре. Отборът ще изглежда така, както в последните мачове. Костов има проблем с коляното и това пречи в тренировъчния процес. Нормално е да не е в оптимална форма, но се надявам да покаже най-доброто от себе си в последния мач и да помогне на отбора да спечели баража”, коментира Тодоров.

Относно съперника наставникът на “сините” коментира, че Етър са дисциплиниран и добър отбор.

“Изобщо не си правя илюзии, че ще ни бъде лесно, още повече наблюдавайки последния ни мач на “Герена”. Ние трябва да играем изключително агресивно и да не им даваме трайно да владеят топката. Трябва да търсим да си решим мача и да не допускаме грешки в защита, което е един от проблемите ни. Всичко може да се случи в този бараж, надявам се да няма продължения и дузпи, но за всичко сме готови. Има ли го? Има го! Може ли да стане? Може! Преди две години имаше едни инфарктни дузпи срещу Верея, така че… Аз не смятам, че гостите ще се приберат и само ще се защитават. Последният мач на “Герена” с тях, който завърши 2:1, виждате какво поведение имаше Етър първото полувреме. Те водеха, владееха инициативата и това в никакъв случай не бива да се допуска”, сподели още Тодоров.

“Задачата не е поставена отнякъде, а за всеки един човек в клуба трябва да е тази – да спечелим квота за Европа”, завърши Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация