Феномена: В Бразилия сме царе на корупцията

17:52
Феномена: В Бразилия сме царе на корупцията

Бразилската легенда Роналдо, който е собственик на Валядолид, е шокиран заради скандала с уговорени мачове, който избухна наскоро в Испания. В ареста е и 38-годишният Борха Фернандес, който през изминалия сезон бе капитан в отбора на Роналдо. Той изигра последния си мач за Валядолид преди десетина дни и трябваше да заеме пост в клуба. За тази цел двамата с Феномена имаха насрочена среща за вторник сутринта, но точно преди нея Фернандес беше арестуван от полицията. 

Роналдо не крие радостта си, че бяло-виолетовите се спасиха от изпадане, но последният им мач е сред разследваните. В него те загубиха от Валенсия с 0:2. 

"Надявам се, че Борха е невинен - коментира бразилската легенда пред AS. - Стискам палци всичко да е наред. По принцип е хубаво такива неща да бъдат разследвани, защото всички сме съгласни, че корупцията няма място в живота ни. Аз съм от Бразилия, където сме царе на корупцията. Ще сътрудничим на разследването с всичко, което поискат от нас. Засега обаче никой не ни е питал нищо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация