Боримиров вече не е шеф на ДЮШ в Левски

16:27
Боримиров вече не е шеф на ДЮШ в Левски

Легендарният Даниел Боримиров вече не е директор на детско-юношеската школа на Левски София, съобщават колегите от "Дарик". Днес бившият национал на България и герой от САЩ'94, както и главният методист на "сините" - Нестор Юруков, са били уведомени за решението на управата от изпълнителния директор Павел Колев. След това Боримиров е събрал треньорите от клубната академия на "Герена" и е съобщил новината. 

Припомняме, че част от Левски вече не е друго популярно име - любимецът на Сектор "Б" Димитър Иванков, който доскоро беше треньор на вратарите в представителния тим на клуба. След идването на новия старши треньор Петър Хубчев обаче, мястото му в треньорския екио ще бъде заето от Армен Амбарцумян.

Боримиров стана директор на школата на Левски през лятото на 2014 година и заемаше поста до началото на 2017-та, когато замени Станислав Ангелов като спортен директор на "сините". В края на същата година се завърна начело на ДЮШ, след като тогавашният собственик Спас Русев закри длъжността спортен директор. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация