Моментален реванш между Джошуа и Руис

08:10
Моментален реванш между Джошуа и Руис

Антъни Джошуа преживя кошмарен дебют на американска земя, след като беше пратен в нокдаун четири пъти от аутсайдера Анди Руис-младши и загуби трите си световни титли в "Медисън Скуер Гардън" след ТКО. 


Реферът Майкъл Грифин попита британеца дали иска да продължи след четвъртия нокдаун, но вялият отговор "да" не бе подплатен със стъпка напред и достатъчно явен език на тялото. Неадекватният поглед на Джошуа също е индикирал, че той не може да се защитава интелигентно и реферът реши да прекрати битката, като впоследствие вече бившият шампион не оспори отсъждането за ТКО.


Естествено, в договора между Джошуа и Руис-младши има клауза за моментален реванш, като тя ще бъде активирана и промоутърът Еди Хърн дори обясни, че вторият дуел ще се състои във Великобритания. 


Вероятно мачът ще се проведе през есента, което обърква сериозно плановете на Джошуа за следващия му ход, включващ защита на титлата на Международната боксова федерация срещу Кубрат Пулев по това време. 


И Джошуа, и Еди Хърн бяха потресени от случилото се и демонстрираха уважение към Руис-младши, като се извиниха на феновете си, но най-същественото от изказванията им бе, че реваншът ще се проведе моментално на "домашна" почва. Репутацията на AJ обаче претърпя по-жесток удар дори от самия боксьор по време на всичките нокдауни срещу мексиканеца в "Медисън Скуер Гардън".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация