Обвиниха Неймар в изнасилване

12:08
Обвиниха Неймар в изнасилване

Бразилската суперзвезда Неймар е обвинен в изнасилване, съобщава Globo Esporte. Според информация на изданието жена е подала оплакване срещу екскапитана на “селесао” в участък в Сао Пауло. 


Любопитното е, че според твърденията й самото изнасилване се е случило на 15 май в Париж. 


Тя обаче била емоционално срината и се страхувала да заведе дело в чужбина. Представители на Неймар отказаха коментар, като обявиха, че ще направят това едва след появата на повече подробности.  Неймар е в родината си за сбора на националния отбор. На Бразилия предстоят контроли с Катар и Хондурас, след което започват подготовка за Копа Америка в Бразилия от 14 юни до 7 юли. Бразилия е в предварителна група А с Боливия, Венецуела и Перу.


"Отсега нататък ще трябва да разкривам всички моменти от личния си живот, за да докажа, че всъщност информациите, които се появиха по-рано, са измамни. Това, което се случва насаме между мъж и жена, често се случва между двойки. В деня след нашата близост продължихме да общуваме. Аз съм обвинен в изнасилване. Много е болезнено и трудно. Тази информация ме изненада. Много съм тъжен да чуя такива неща, защото тези, които познават моя характер и моята честност, никога няма да повярват на тази информация. Никога не бих направил такова нещо. Това беше капан, в който попаднах. Надявам се това да ми бъде за урок. Има хора, които искат да се възползват и измъкнат нещо - това е много тъжно и болезнено", написа Неймар в официалния си профил в Инстаграм, отричайки напълно обвиненията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация