Напрежение в Левски: Хубчев отсвири Бекали

10:53
Напрежение в Левски: Хубчев отсвири Бекали

Новият треньор на Левски Петър Хубчев тотално игнорира агенцията на Джовани Бекали при избора на нови футболисти, пише „България днес".
 
До момента наставникът не е одобрил нито един играч, предложен му от румънците. Преди няколко месеца от Левски обявиха, че мениджърската агенция на известната футболна фамилия от северната ни съседка ще отговаря за трансферите в клуба. Тогава Бекали даде интервю, в което обяви, че „сините" ще разполагат с 10 млн. евро за селекция. Оказа се, че сумата е далеч по-малка.
 
След  идването на Хубчев  начело на отбора нещата изглеждат доста различно. Той държи в тима да дойдат само одобрени лично от него чужденци. Критериите му не са само спортно-технически, а и морално-поведенчески. Тези играчи трябва да са класни, да дават пример дори с личния си живот.
 
Хубчев е отхвърлил няколко предложени от Бекали играчи. Един от тях е Диего Фабрини, който се озова в ЦСКА.
 
„За мен Диего Фабрини е най-добрият чужденец, който играеше в Румъния - заяви Бекали преди няколко дни. - Можеше да дойде в Левски за 15 000 евро на месец. Агентът му също искаше 3000-4000 евро комисиона. Помощниците на Хубчев дойдоха в Букурещ, за да го гледат. Явно това, което са му казали за него, не се е харесало на старши-треньора и той не пожела да го има в състава си в Левски.
 
Времето ще покаже дали е бил прав и дали Фабрини ще успее в ЦСКА. При сините всички правомощия около селекцията са дадени на треньора. Той избира футболистите си. Васил Божков и Павел Колев са оставили Хубчев да преценява кой ще бъде привлечен и кой освободен”.
 
Човек на Бекали е главният скаут на „Левски" Богдан Патрашку. Интересно е, че от клуба обявиха, че той ще присъства на официалното представяне на Хубчев като треньор на „сините". Румънецът не се появи. Може и да е на скаутска мисия някъде в чужбина, но липсата му учуди мнозина. И засили слуховете, че между агенцията на Бекали и наставника нещата не са съвсем ОК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация