Юве започна преговори за връщането на Погба

11:21
Юве започна преговори за връщането на Погба

Разочароващият сезон на Манчестър Юнайтед със сигурност ще доведе до много промени в отбора, а сред напускащите най-вероятно ще е и голямата звезда на червените дяволи Пол Погба. От доста време се знае за интерес към французина от страна на Реал Мадрид, но по-вероятно изглежда халфът да се завърне в Ювентус.  

Италианският журналист Джанлука Ди Марцио, известен като достоверен източник за предстоящи трансфери, написа в Twitter, че вече са в ход преговори между Юве и агента на Погба - Мино Райола. Ако се стигне до разбирателство, веднага ще започнат разговори и на ниво клубове.

Погба не е в добри отношения с Оле Гунар Солскяер, а и колелбливото му представяне през сезона кара норвежеца да гледа на раздялата с него като на потенциално добро решение. Естествено, подобен трансфер ще донесе и голяма сума в касата на Юнайтед, кояо да бъде използвана за привличането на нови попълнения.

На "Олд Трафорд" веднъж вече пуснаха Погба в Юве. През 2012 година французинът подписа със Старата госпожа и се превърна в един от най-добрите футболисти в света. През 2016-а Юнайтед плати на бинаконерите рекордните 110 млн. евро, за да си върне своя юноша. Дали сценарият ще се повтори?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация