Стартира новият сезон на Супер 7

15:05
Стартира новият сезон на Супер 7

Броени дни ни делят от старта на новия сезон на Супер 7. Четвъртото издание на играта ще започне малко по-рано от обикновено, за да може да бъде обхваната богатата футболна програма през лятото. Световно първенство по футбол за жени, предстоящите континентални турнири Копа Америка и Европейското първенство до 21 ще са неизменна част от тиражите. По време и на трите шампионата ще има извънредни издания в средата на седмицата освен традиционните уикенд тиражи.

 

Супер 7 ще продължи и през юли с началото на българското първенство и квалификационните кръгове на европейските клубни турнири. От август нататък играта навлиза в нормалния си ритъм, следващ програмата на топ шампионатите на Стария континент, Шампионската лига, Лига Европа и най-интригуващите дерби мачове от целия свят.

 

Както и досега всеки кръг ще бъда разигравана безпрецедентна за България парична награда от 100 000 лв.*. В края на сезон 2019/2020 петимата най-добри играчи ще си разделят и годишния награден фонд, който е в размер на 2000 лв.*

 

Екипът на WINNER.BG пожелава на всички свои потребители успех и приятни емоции със Супер 7. 

 

Програмата за кръг 1

 

Правила и награден фонд  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация