Официално: Реал Мадрид представи Лука Йович

10:29
Официално: Реал Мадрид представи Лука Йович

Реал Мадрид представи официално новото си звездно попълнение в атака – Лука Йович. Сутринта той премина задължителните медицински прегледи, а след това подписа своя договор с „белите”, който е до лятото на 2025 г. Йович ще струва на клуба между 60 и 70 млн. в зависимост от представянето си на терена. Няколко хиляди приветстваха сърбина на „Бернабеу” с аплодисменти.

„Благодаря ти, че избра да облечеш фланелката на нашия отбор, с която да продължиш да израстваш. Ти си само на 21 години, но в същото време натрупа опит и направи изключителен сезон с 27 гола на сметката си. Но сега вече феновете ще искат още повече от теб, защото знаят на какво си способен. Пред теб стои огромно предизвикателство, защото ще играеш с най-добрите футболисти и ще имаш изключителен наставник. Пожелавам ти много успехи”, заяви президентът Флорентино Перес.

„Аз съм най-щастливото момче на света. Вълнувам се и съм сигурен, че взех най-доброто решение. Ще дам всичко от себе си, за да спечелим още повече трофеи”, бяха първите думи на Йович като играч на Реал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация