Реал Мадрид обяви ново попълнение

19:24
Реал Мадрид обяви ново попълнение

Реал Мадрид продължава с летните трансфери с пълна сила. След вчерашното звездно представяне на Еден Азар, днес „белите” официално обявиха привличането на 18-годишния талант от Япония Такефуса Кубо. Параметри по сделката не бяха оповестени, но според в-к „Марка” Флорентино Перес е заплатил 2 млн. евро на ФК Токио за услугите му. Играчът ще подпише договор за 5 години и ще заиграе във втория отбор на Реал – Кастиля.

„Такефуса Кубо ще подсили Реал Мадрид Кастиля от следващия сезон. Той е надарен с отлична техника и е много талантлив атакуващ полузащитник. Притежава отлична визия за играта, бързи крака и усет към гола”, представиха играча от сайта на столичани.

Кубо спечели прозвището си, след като бе поканен в академията на Барселона на 9-годишна възраст. Каталунците се опитаха да привлекат таланта през 2014, но сделката така и не се осъществи, след като ФИФА наложи трансферна забрана на клуба за нарушаване на правилата за подписване с непълнолетни играчи.

Кубо се появи като резерва през второто полувреме при успеха на Япония над Ел Салвадор с 2:0 през уикенда и попадна в разширения състав на „самураите“ за Копа Америка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация