Погба: Обмислям да предприема ново предизвикателство

13:36
Погба: Обмислям да предприема ново предизвикателство

Една от най-големите звезди в световния футбол и халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба, който е обгърнат от непрестанни спекулации, в крайна сметка реши, че е време да даде и своето мнение по част от въпросите, които занимават феновете.


Световният шампион с Франция е свързван активно с трансфер в Реал Мадрид и Ювентус, а сега лично разгоря слуховете още повече, след като заяви, че е готов за ново предизвикателство на ново място, като най-вероятно направи пореден намек за желанието си да се премести в Мадрид. 


Погба записа отличен от статистическа гледна точка сезон с 46 срещи и 16 гола на своя сметка, но често бе критикуван за изявите си.


“Много се изговори, но има и много да се обмисли също така. Имах три страхотни години в Манчестър Юнайтед и смятам, че се справих отлично. Имах някои добри и някои лоши моменти, както всички останали и навсякъде. След този сезон и всичко, което стана в него, а това бе най-добрият ми треньор, смятам, че това е добър момент за ново предизвикателство някъде другаде. Обмислям го като възможност. Обмислям възможноста за ново предизвикателство на ново място”, заяви Погба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация