Обрат: Нови два гранда фаворити за Ериксен

18:42
Обрат: Нови два гранда фаворити за Ериксен

Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен гледа към Манчестър Юнайтед или Ювентус като потенциален негов бъдещ отбор, след като Реал Мадрид вече не се интересува от него. Датчанинът изрази желание да напусне "шпорите", а според "Мирър" той бил сигурен, че ще бъде продаден и си събрал багажа от къщата в Лондон в края на миналия сезон.


Постепенно обаче интересът на Реал към него намаля. Испанският гранд привлече Еден Азар от Челси, а за центъра на терена Зинедин Зидан има желание да вземе Пол Погба. Това дава възможност на Манчестър Юнайтед и Ювентус да се намесят в битката за подписа му. 


Шампионът на Италия ще прави сериозни промени в състава с новия треньор Маурицио Сари и с амбициите да стигне до мечтания трофей в Шампионската лига. Не е ясно дали "бианконерите" са склонни да дадат исканата за Ериксон сума от около 100 милиона паунда. 


Така Ман Юнайтед може да се окаже фаворит за привличането му, въпреки че няма да участва в Шампионската лига следващия сезон. "Червените дяволи" имат ресурсите за подобен трансфер, а при продажба на Погба ще имат нужда и от футболист на този пост. Преговорите с Тотнъм обикновено са продължителни и им излизат скъпо. Освен това клубът на Солскяер ще трябва да убеди Ериксен, че преминаване на “Олд Трафорд” ще е крачка на горе с оглед състоянието на двата клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация