Официално: Юнайтед привлече Уан-Бисака

18:09
Официално: Юнайтед привлече Уан-Бисака

Манчестър Юнайтед официално се сдоби с втори летен трансфер, след като десният краен бранител на Крисъл Палас Аарън Уан-Бисака се присъединява към клуба. Английският национал ще подпише петгодишен договор с опция за удължаване с още един сезон.

Според Скай Спортс той ще струва на „червените дяволи” 45 млн. паунда плюс още 5 под формата на бонуси в зависимост от неговото представяне на терена. Уан-Бисака ще получава по 80 хил. паунда на седмица.

„Невероятно е чувството да съм играч на Манечстър Юнайтед. За мен е чест. Нямам търпение да започна и да се интегрирам в клуба. Ще си взема кратка ваканция след Европейското първенство за младежи, но съм развълнуван да започна тренировки с мениджъра и новите си съотборници в предсезонното турне”, сподели футболиста.

„Аарън е един от най-перспективните защитници във Висшата лига. Той има правилната работна етика, психика талант, за да играе в Манчестър Юнайтед. Той е точно такъв тип играч, какъвто търсехме. Аарън е млад и амбициран да се развива. Радвам се, че той подписа с нас и съм развълнуван да продължим неговото”, каза мениджърът Оле Гунар Солскяр.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация