Официално: Край на сагата около Рашфорд

17:54
Официално: Край на сагата около Рашфорд

Новият договор на Маркъс Рашфорд бе официално потвърден от Манчестър Юнайтед. Още сутринта медиите на Острова разпространиха информацията, че 21-годишният нападател е преподписал след няколкомесечни преговори, които не бяха никак леки. В крайна сметка контрактът вече е факт. Той е до юни 2023 година с опция за допълнителни 12 месеца. Твърди се, че Рашфорд ще получава по повече от 200 000 паунда седмично, а при успешно покриване на условията по личните бонуси възнаграждението му може да достигне 300 000 лири. 


" Манчестър Юнайтед стана всичко в живота ми, откакто дойдох тук на 7-годишна възраст. Този клуб ме оформи като играч и личност и за мен всеки път, когато нося фланелката, е привилегия. Искам да благодаря на щаба и Оле за всичко, което направиха за мен. Те са перфектната група от треньори, от които можеш да се учиш и да продължиш развитието си. Ще дам всичко от себе си, за да помогна за това клубът да се върне там, където е мястото му, и да донесем тези успехи, които феновете заслужават", заяви Рашфорд. 


"Маркъс е един от най-талантливите английски играчи от своето поколение. Той е невероятен футболист, надарен с ествествена скорост и енергия. Маркъс е блестящ пример за талантите, които нашата академия произвежда. Той наистина разбира какво означава да играеш за Манчестър Юнайтед. Въпреки че е на 21 години, Маркъс вече притежава богат опит. Предстои му фантастично бъдеще в клуба и аз съм много щастлив, че подписа нов договор", добави мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация