Стойчо Стоев недоволен от грешките в защита

10:29
Стойчо Стоев недоволен от грешките в защита

Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от спечелената Суперкупа на България след успех с 2:0 над Локомотив Пловдив. Той обаче наблегна на много грешки в защита на разградчани, които като по чудо не бяха наказани от атаката на пловдивчани. Подобно мнение изрази и капитанът Светослав Дяков. Според двамата тимът трябва да покаже съвсем друго лице, ако иска да надигра Ференцварош в Шампионска лига.

„Поздравявам футболистите, заслужиха си купата. В офанзивен план направихме не малко хубави неща, но имаше доста слабости в дефанзивен план. Ще имаме доста проблеми, ако не успеем да ги минимализираме достатъчно бързо. Хубаво е, че спечелихме купата за увереност преди мача с Ференцварош. Да не бързаме с нови играчи - на този етап са това, но може да дойде някой нов", коментира Стойчо Стоев.

„Винаги е хубаво да печелиш. Много труден мач, много трудна победа, но поредна купа и целта е изпълнена. Смятам, че и двата отбора имаха доста положения, но ние със сигурност трябва да променим много нашата игра. Не беше това, което искахме. Със сигурност не беше добър мач за нас, но се надявам, че в мачовете с Ференцварош ще покажем друго лице", заяви след финала капитана Светослав Дяков

„Равенство и след това дузпи щеше да е справедлив резултат. Въпреки това в голяма част от мача контролирахме действията на терена срещу силен съперник като Лудогорец. Няма как да не съм доволен от представянето ни. Загубихме, но това няма да ни свали самочувствието за мача в Европа. Да играеш по този начин срещу отбор, който влага много средства и футболисти, трябва това да повдигне самочувствието ти", каза старши треньорът Бруно Акрапович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация