Ерера: Юнайтед закъсня и избрах ПСЖ

17:29
Ерера: Юнайтед закъсня и избрах ПСЖ

Новото попълнение на Пари Сен Жермен Андер Ерера обяви, че ръководството на Манчестър Юнайтед е закъсняло с предложението си към него за нов договор и той вече е бил взел решение да поеме ново предизвикателство, подписвайки с парижани.

По силата на петгодишния си контракт с ПСЖ Ерера ще получава по 350 000 паунда на седмица. Според испанеца, Оле Гунар Солскяр наистина е направил опит да го задържи на “Олд Трафорд”, но е закъснял и не е направил така, че Ерера да се почувства важен в плановете му за бъдещето.

“Не обичам много да се връщам в миналото, но ние наистина имахме различни възгледи за проекта и моето значение за него. Бях много щастлив там и съм благодарен на клуба, запалянковците, както и на Солскяр. Той направи много, за да ме задържи, но това не бе писано да се случи. Те се активизираха твърде късно и до това време вече бях решил да играя за ПСЖ. Защо ПСЖ? След като си тръгваш от най-големия английски клуб Юнайтед, трябва ти нещо от рода на ПСЖ, който е най-големият клуб във Франция. Не бих могъл да играя за друг английски клуб”, заяви Ерера, цитиран от Marca. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация