Получилият Златен скункс Тодор Батков: Това е хазартна измама от Далечния Изток

10:50
Получилият Златен скункс Тодор Батков: Това е хазартна измама от Далечния Изток
"Все още не мога да си обясня нещата. Това бяха реални хора с реални действия. Възможно е да е било провокация към мен", заяви президентът на Левски Тодор Батков по повод измамата с трансферите на карето. Собственикът на "сините" даде своето обяснение за нещата пред камерите на бтв в предаването "Тази сутрин".

"Процесът продължи пет дни преди да заминат футболистите. Аз отказах да се срещам с когото и да е преди да получа официално потвърждение от президента на Казан. Това бяха реални хора с реални действия. Организацията беше перфектна. Проверих в УЕФА, наистина е имало свински грип и тогава клубът има право на извънредни трансфери. С мен конкретно никой не се свърза, свързаха се с мениджъри, които работят с клуба. Те ме уведомиха. Казах им - Каквото и да предприемем искам официално потвърждение. Държах връзка със спортно-техническото ръководство. Играчите не знаеха, държахме ги в неведение до края на мача с Виляреал. В четвъртък получихме писмо за потвърждение. Първоначално ставаше дума само за трима, после дойде офертата и за Зе Соарес. Цената се вдигна и започнахме да водим пазарлъци за по-висока сума. Увериха ме, че парите са тук в конкретна банка. Предлагаха ми и кеш, но в крайна сметка се разбрахме, че в първия работен ден ще внесат сумата. Предварително изисках пълна информация за условията на играчите. След това разреших да говорят и с тях. "Представителите" се видяха с играчите на Герена. Бяха руснаци. Така или иначе дадохме всичката информация, която имаме на Интерпол - телефони, лица, описания, имена. Сега тези хора не са в България. Аз лично се опитах да заловя единия. Това е скъпа измама. Седем души бяха посрещнати скъпо, настанени в скъп хотел. Сложна организация. Скъпа", заяви Батков.

"Има много детайли от кухнята. Все още нямам връзка с президента на Казан. Все пак имах съмнения още от началото, затова взех и мерки за сигурност, но руснаците се оказаха по-хитри. Футболистите трябваше да преминат медицинските прегледи и за всеки случай бях осигурил частен самолет, за да се върнат в неделя сутринта, но медицинските прегледи не минаха в срок. Имаше забавяне около паспортите, прегледите и така самолета излетя без четиримата. Нелепо е да се мисли за измама на черното тото в България. Това е хазартна измама от Далечния Изток. Дори знам конкретния сайт, който е играл със залозите. Имаме две напълно идентифицирани лица и списък с лица, които са им съдействали. Възможно е това да е провокация срещу мен, възможно е и да е срещу Левски. Получих заплахи по телефона. Обадиха ми се и ми казаха да спра да ровя. Дадох и този телефон на властите. Обади ми се руснак от руски номер. Не знам Чорни в каква роля се занимава с Левски. Просто обича отбора и е бесен на измамата. Левски е добре финансово. Засега кризата не ни засяга, никой не се притеснява, че няма да си получи заплатата. Не дължим данъци. Тези, които ме плюят им е лесно. Всички са много велики, но никой не дава нищо. За храма на Гунди не дадоха почти нищо. Не бих отказал изгодно предложение за отбора. Досега влагам от личните си доходи и сумата не е малка. Ако някой дойде с реална цена съм готов да продавам. За трансфера не съжалявам, ако дойдат с реална такава оферта пак ще го направя. това е за доброто на Левски и футболистите", заяви Тодор Батков пред бтв.

Непосредствено преди да влезе в студиото на "Тази сутрин" Тодор Батков бе награден със Златен скункс от "Господари на ефира".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kris_fen
25.09.2009 01:21

Доста смислени работи каза този Самолет *joking* въпреки, че съм заклет левскар не се радвах за Томов, защото какво е Левски без цецка и обратното...а Батков направи много за нас, вие какво искате? именно по негово ръковотство не сме затънвали никога в борчове, направи ни стадион, влага негови пари в Левски. За трансферната политика на отбора ни не е винове Батков, а целия щаб. Той многократно в интервюта казва, че е искал да вземе двамата от сливен и Спас Делев, но тренерите казвали, че ние си имаме по-добри от тях *sick* Е като си имаме по-добри сега ще си сърбаме попарката, която си надробихме. Не си мислете, че като изгоним президента ще сме по-добре... даже си мисля, че още толкова ще я "вапцаме"

Samoletski
24.09.2009 22:46

Gucci_Mane Май си забравил, че въпреки Томов, който ни съсипа, станахме шампиони без загубен мач и с 16 точки пред втория. В момента вие се оправдавате с Батков за слабата си игра. А и станахме големи и със силинте игри срещу Динамо и Фулъм, а и лефски се отърваха с малко.

Samoletski
24.09.2009 22:42

Futbolen За 2 години Томов съсипа ЦСКА, а Батков поне наля малко пари в ДЮШ. Иначе не си прав за феновете. Червените винаги са били една идея пред сините. След похвалите от английските медий за нашите фенове по-време на мача с Фулъм, сините фенове решиха да копират хореографията на ЦСКА, но пак нашите фенове бяха по-изобретателни и по-гласовити.

Gucci_Mane
24.09.2009 19:17

Цецека се връща... НА ХУЯ ми !!!!!!!!!!! а ти спермо се върни с мизерния си отбор на мизерния си стадион на ЕВРОБОЗИТЕ без лиценз на дупката си *sick* Една победа над левкси и станахте много големи бе *lol* смешни сте интересно ми е на края на сезона като го няма Томов да ви е виновен с какво ще се оправдаете пак че не сте могли да станете шампиони.

spermata
24.09.2009 18:38

Миналата година се подигравахте на ЦСКА за Сашо томов,а на ви сега....един отзад....всичко се връща!И ЦСКА се връща......НА ВЪРХА!!!!!!!!!!!!!!!

Lollipopp
24.09.2009 17:56

Futbulfen - съгласен съм с теб :] Fi4o_CskA - а вашия струва ли ??? сбирщина прасенца ...

Futbulfen
24.09.2009 17:04

Батков върви по пътя на Сашко Томов (завинаги в нашите сърца) ..лошо е ,но Левски ще се вдигне , защото сме най-големия отбор в България с най-голяма и прекрасна публика. Лошото е друго..лошото е,че даваме повод на тия прасчовци да злобеят по всички форуми и да се ебават с Левски.

Fi4o_CskA
24.09.2009 16:54

абе торес то самия ви смешен отбор не струва толкова скунксове колкото ти изброи в коментара ти. *joking*

machocka
24.09.2009 15:37

На тодор БОТКО явно тоя скункс му е малко...

mafiota83
24.09.2009 15:36

абре момчета не е скункс а е СНУКС не го ли чухте снощи на терминал 2 *lol* *lol* от ЦСКА съм ама тоя ако иде в имението си до Бургас и там да си копа тристата декара ще е най-добре за България

red_hool_90
24.09.2009 14:17

Ганьо е бе кой да е друг. Ей ганьо, ти си върхът! Ако още две години си в Левски нема начин да не изпаднат говедата!!! *lol*

VeneSotirov
24.09.2009 13:42

Крадецът вика дръжте крадеца *lol* Само му вижте физиономията, това ако не е Бай Ганьо не знам кои друг е

mitaka06
24.09.2009 13:29

Абе срам няма те ли да ни занимавате с вашите глупости. Като сте некадърни управници, ще ви се смее цял свят. И на вас и на всички други грандове в БГ. То за друго не ставате. Нито футбол ифграете, нито бизнес правите. Само говорите глупости по телевизиите и занимавате обществоото. Работете като хората, пък като има резултати, тогава се показвайте и не ставайте за смях. Видя се че организацията в клубовете ви е нищожна, и стига само мрънкате че нямате бази и не ви се позволява да работите. Като сте толкова загрижени за спорта, извадете 20-30 милиона, направете една база, дайте още толкова, организирайте ДЮШ. и след 10 години можете да изкарате един отбор от ваши момчета, а не да купувате некакви самозванци и нищо да не се получава. ВИЕ СТЕ ИДИОТИ!!!

martototo
24.09.2009 12:27

Кво го мислите къвто и да е мотива ВИНАТА СИ Е ИЗЦЯЛО В ЛЕВСКИ....точно немърливоста на клуба доведе до този международен смях *wink* ЛЕФСКИ САМИ СА СИ ВИНОВНИ ЧЕ СА КЛЪВНАЛИ НА ВЪДИЦАТА....няма значение кой им е закъчил стръвта *thumb_up*

rosenkreuzer
24.09.2009 12:12

Оказва се, че екипът на предаването "Господари на ефира" са спретнали цялата работа за да могат да връчат на Ганьов, както той сам го нарича снукса.

icone_81
24.09.2009 12:07

Продължението на филма "Теория на конспирацията" вече е с известно заглавие - "Световната конспирация срещу ПФК "Левски". *lol*

celtic
24.09.2009 11:42

Лоша работа...закъсахме с този простак....дано някак си се отървем от него *evil*

AlexAng
24.09.2009 11:12

Този в една нормална държава отдавна ще е с дългогодишна присъда...Колкото до сините фенове-ако пак му се хванат просто си го заслужават *thumb_down*

torres_228
24.09.2009 10:59

Предлагам 2 сребърни 4 бронзови и 10 златни скункса за тоя ...

mitkov93
24.09.2009 10:53

Един златен скункс му е малко дайте му още. *evil*